Et godt og effektivt arbejdsmiljø er vigtigt, og der kan næsten altid laves forbedringer, så arbejdsgangen bliver nemmere, og alle medarbejdere kommer lettere og mere produktivt gennem dagen. Men der er mange måder at forbedre og effektivisere arbejdsmiljøet – her får du 4 tips.

1. Brug whiteboard til at planlægge

For at skabe et overblik over aktiviteter, møder, events eller lignende, kan du bruge et whiteboard på kontoret til at planlægge en periode. Det smarte ved at planlægge på et whiteboard er, at både du og dine kollegaer kan være med til at ændre i planen, når det er nødvendigt, og alle kan tilføje de ting, der er behov for. Det er også let at slette og rykke rundt, fordi der ikke skal printes eller lignende, for tuschen på whiteboardet kan bare viskes ud og erstattes hurtigt igen.

2. Et whiteboard kan bruges til at samarbejde om opgaver

En anden måde, du kan forbedre og effektivisere arbejdsmiljøet, er ved at bruge et whiteboard til at samarbejde med dine kollegaer på forskellige opgaver og projekter. Det er nemt at have et overblik over, hvem der gør hvad, når I bruger et whiteboard, og alle, der er med i opgaven eller projektet, kan selv let følge med i, hvor langt I er, eller tilføje nye informationer, idéer eller lignende.

3. Brug et whiteboard som tavle i mødelokale

Et whiteboard i et mødelokale kan også være med til at gøre arbejdet bedre og mere effektivt, fordi et whiteboard kan bruges til rigtig mange forskellige ting. Det kan bruges til at visualisere forskellige emner under mødet, men det kan også bruges til at tage referat på. Derudover kan whiteboards også fås, så de kan bruges som baggrund, hvis der er behov for at få noget op på en stor skærm, så du kan projicere direkte på whiteboardet.

4. Indret med forskellige tavler til forskellige ting

Det er ikke kun whiteboards, der er geniale til at forbedre arbejdsmiljøet. Faktisk kan du bruge flere forskellige slags tavler til at gøre arbejdsdagen nemmere for både dig og dine kollegaer. Gammeldags kridttavler kan også bruges til at skrive planer og idéer på, ligeså vel som whiteboards kan, men du kan også bruge flipover tavler og lignende i din arbejdsdag for nemt at kunne vise idéer, planer eller meget andet til dine kollegaer. Du kan også bruge opslagstavler i kork eller stof til at hænge vigtige ting eller forskellige materialer på.

Vil du bruge et whiteboard eller en anden slags tavle på din arbejdsplads, så kan du hos display.dk finde et stort udvalg af tavler til ethvert behov. De har mange forskellige slags whiteboards, så du kan få dem i forskellige farver eller linjeret eller kvadreret afhængigt af, hvad der passer bedst til dig og din arbejdsplads. Derudover kan du også finde tilbehør til tavler, som for eksempel whiteboard penne eller kridtpenne, der gør det lettere for dig at skrive på kridttavler. De kan for eksempel også bruges på A-skilte eller lignende.