I 2019 udgav Marvel endelig den længeventede film Avengers: Endgame. Med den afsluttedes den plottråd, som mange forbinder med Avengers og hele Marvels cinematiske univers, bedre kendt som MCU. Marvel er selvfølgelig ikke stoppet med at pumpe film ud om deres populære Avengers, men der kan godt gå lang tid, før vi igen får lov til at se dem alle samlet på skærmen.

Køb Avengers figurer

Det betyder dog ikke, at du ikke kan dyrke din interesse for Avengers, om end du og andre superfans nu må ty til mere alternative midler. En af måderne, hvorpå du stadig kan dyrke din interesse er ved at samle på noget Avengers-relateret. I den sammenhæng er særligt Avengers figurer et oplagt valg.

Først og fremmest findes der et væld af forskellige Avengers figurer. Lige meget hvem din yndlings-avenger er, vil du altså utvivlsomt kunne finde et væld af Avengers figurer af netop dem. Der findes små søde Avengers figurer med store hoveder og øjne, men der findes altså også smukke og detaljerige Avengers figurer, der ligner statuer mere end legetøj. Dem kan du altså samle på eller blot pynte dit hjem med.

Dyk ned i forhistorierne

Fordi Marvel er et forholdsvist gammelt foretagende, er nye figurer og nye film dog langt fra den eneste mulighed for at slukke din superhelte-tørst. Har du lyst, er der også mange ældre film og i særdeleshed tegneserier at dykke ned i.

Det vil altså sige, at du kan læse nogle af de historier, som de moderne film er bygget på, men du kan også læse mange andre historier om dine yndlingskarakterer. Mange af dem har nemlig eksisteret længere tid end du har, og derfor er der masser af spændende historier og alternative virkeligheder at læse om. Efter at have læst nogle af dem, vil du se figuren af Hulk på dit skrivebord i et helt nyt lys.