E-bøger – når du gerne vil spare plads

By:

Når man, som det er tilfældet for mit eget vedkommende, er bidt af en gal læsehest – så er det også træls at skulle lade sin læselyst begrænse af pladsmangel og maksimum vægt i flyveren, når man skal på ferie. Mine bogreoler bugner af bøger, jeg i årenes løb har anskaffet mig og ikke nænner at skille mig af med, og jeg står altid i et kæmpe dilemma, når jeg skal ud og rejse – skal jeg medbringe bøger eller tøj?

Nogen gange har jeg mest lyst til at medbringe bøger, men så kommer jeg aldrig ud af hotel værelset. Både fordi jeg mangler tøj at tage på, og fordi jeg konstant vil være fordybet i en roman.

Således er det vældig praktisk for mig at anvende e-bøger i stedet for fysiske papirbøger. Ja, det kræver lidt tilvænning – følelsen af at vende blade i en rigtig hardback, eller trække en slidt paperback op af strandtasken er der ikke rigtig noget, der kan måle sig med. Men når først man har vænnet sig til den manglende duft af papir og den manglende fornemmelse af papir mellem fingrene, så er e-bøger altså ikke at kimse ad. For det første kan jeg, via min tablet, få adgang til et sandt univers af romaner – krimier, kærlighedsromaner, mysterier og historiske romaner – via Politikenebooks, som er min foretrukne udbyder af e-bøger. For det andet fylder hele denne herlighed ikke mere end min tablet (og den, skulle jeg hilse og sige, er ikke tykkere end en bog på max 50 sider). Dette er særdeles praktisk af ren og skær pladshensyn, såvel i mit hjem (hvor jeg ikke behøver at allokere mere plads til bogreol) og på farten. Nu kan jeg både medbringe mine elskede bøger OG tøj til alle tænkelige vejr-situationer!

Jeg kan på det varmeste anbefale https://politikenbooks.dk/ til alle, som elsker at læse!

Posted in: E-bøger