SoMe-strategi, KPI og linkbuilding. Ja, online marketing er smækfyldt med ord og begreber, som de fleste mennesker nok ikke kender. De mange begreber bliver brugt flittigt i marketingarbejdet, og er derfor vigtigt at have styr på. Vil du selv i gang med online marketing, eller blot kunne følge med når marketingafdelingen på din arbejdsplads kaster om sig med flotte ord som søgeordsanalyse eller leadscore?

Så er du havnet det helt rigtige sted! Her bliver du nemlig præsenteret for en gratis online marketing ordbog, så du kan få styr på alle begreber og forkortelser.

Derfor har du brug for en online marketing ordbog

Online marketing er et spændende felt i konstant udvikling. Her arbejdes der med et hav af forskellige strategier, værktøjer og hjælpemidler. I takt med at teknologien og de sociale medier udvikler sig, kommer der konstant nye online marketing muligheder til. Derfor kan det godt være svært at holde sig opdateret på de nyeste marketing tiltag.

Af dén grund er en online marketing ordbog vigtig at have. Med en online marketing ordbog kan du nemlig få styr på alle begreber indenfor online marketing – også dem, der løbende kommer til.

Find gratis online marketing ordbog hos Aspera Digital

Du har altså brug for en komplet online marketing ordbog. Men hvor kan du finde sådan en? Hos online marketing bureauet Aspera Digital finder du en komplet online marketing ordbog. Her er alle de begreber og forkortelser, som du kan støde på indenfor online marketing. Hvad enten du har brug for at blive klogere på for eksempel hvad betyder holistisk markedsføring eller MQL, finder du svaret her hos Aspera Digital.

Med online marketing ordbogen på aspera-digital.dk er du godt rustet til at få et større indblik i online marketing verdenen. I ordbogen finder du nemlig enkle og letforståelige forklaringer, som vil hjælpe dig til selv at kunne arbejde med alle de redskaber og værktøjer, online marketing byder på.

Sådan kan du anvende online marketing ordbogen i praksis

Nu har du altså en gratis online marketing ordbog, som indeholder alle de begreber og udtryk, du kan støde på i dit arbejde med online markedsføring. Men hvordan kan du anvende den i praksis?

Der er mange måder du kan anvende online marketing ordbogen på. Du kan slå op i den, når du støder på et nyt begreb, du ikke har mødt før – eller når du har brug for en simpel men udførlig forklaring på eksempelvis hvad CTR betyder. Vil du gerne opbygge en solid grundviden om de forskellige online marketing redskaber, kan du også vælge at læse et par afsnit i online marketing ordbogen hver dag for at opbygge en grundviden.

Ja, der er gode grunde til at benytte den gratis online marketing ordbog fra Aspera Digital. Med dén ved hånden kan du nemlig få styr på alle de vigtige begreber indenfor online markedsføring. Og har du brug for hjælp til at finpudse online marketing strategien i din virksomhed, er Aspera Digitals egne online marketing eksperter blot et klik med musen væk.