Læs e-bøger på din Kindle

By:

Jeg er en af dem, der er utrolig glade for at læse. Jeg bruger bogstaveligtalt alle fri minutter og timer, jeg har på at læse bøger. Der er bare ét problem ved bøger, og det er, at de er utrolig tunge at bære rundt på – især hvis man ligesom mig er en læsehest, der i løbet af ingen tid kan æde sig igennem en bog. Jeg har især problemer, når jeg er ude på længere ture i enten tog eller fly, eftersom jeg som regel kun har plads og styrke til at skulle bære rundt på én bog. Heldigvis findes der i dag en løsning på dette problem, og det kaldes for e-bøger.

Alverdens muligheder

Jeg benytter mig utrolig meget af e-bøger, eftersom de er noget mere tilgængelige end almindelige bøger. Særligt er jeg glad for at læse dramaer, eftersom jeg elsker den spænding, der er ved de uventede drejninger, som sådan en fortælling kan tage, samtidig med, at jeg elsker den genkendelighed og forudsigelighed, der næsten altid er til stede i disse fortællinger. Af samme grund er jeg også rigtig glad for at læse krimier, da de indeholder nogle af de samme elementer. Jeg læser begge genre som e-bøger, og jeg henter dem altid hos Politiken Books, da jeg ved de har et utrolig stort udvalg inden for alverdens genre. Desuden har de også en anden fordel.

Denne fordel består i, at hvis man er ejer af en Kindle – hvilket jeg er – kan du let og enkelt overføre de bøger, som du køber herinde til din Kindle. Hvis du skulle være i tvivl om, hvad en Kindle er, kan jeg fortælle dig, at det er en tabletlignende enhed, der er beregnet til at læse bøger på. Den har nogle læsevenlige fordele, som en iPad ikke kan give dig, og det er derfor, at Kindle er en noget bedre løsning til dig, hvis du er en læsehest.

Posted in: Kindle