Læselysten giver energi

By:

Der findes mange gode argumenter for at kaste sig over bøger. Både fag- og skønlitteratur kan give nogle helt særlige oplevelser, som giver lyst til endnu mere læsning i fremtiden. Det er samtidig en fed fornemmelse, at man somme tider rent faktisk kan blive klogere, når man læser, og man får øget sit viden om nogle områder.

Prøv Kindle, hvis du gerne vil have en ny og nemmere måde at læse på.

Der findes selvfølgelig flere måder at læse på, men jeg er særligt vild med at læse e-bøger, hvor det foregår med Kindle. Det er et værktøj, som gør det nemt for mig at bladre og læse på en behagelig måde, og når det foregår med e-bøger, er det hele bare meget nemmere. Her kan jeg have en lang række bøger med mig, og jeg skal ikke være nervøs for, om jeg nu lige har lyst til at læse en specifik bog den dag. Jeg kan blot vælge den, jeg har lyst til at gå i gang med. Somme tider bruger jeg også lydbøger, hvis jeg bare gerne vil kunne koble helt fra og lytte, imens jeg lukker øjnene. Kindle er dog min absolutte favorit, fordi den gør læseoplevelsen mindre kompliceret, og jeg føler mig til rette imens.

Jeg læser mange genrer, men der er selvfølgelig nogle, som rammer mig mere end andre. Når det er skønlitteratur, så er jeg særligt vild med krimier, hvor jeg lærer hovedpersonen godt at kende i bogen. Det er ofte en efterforsker eller lignende, som skal finde frem til nogle svar, og det optager mig helt vildt, når jeg bliver klogere på denne person hele tiden igennem bogen. Når det er faglitteratur, så er jeg særligt glad for biografier, hvor der bliver gået i dybden med en særlig person. Her bliver det mindre overordnet og mere konkret omkring et menneske, som har en interessant historie.

Posted in: Kindle