Privatleasing vinder meget frem i disse år, og hvis du skal til at have ny bil, så kan det være en rigtig god idé at overveje, om privatleasing måske kunne være noget for dig. Der er nemlig flere forskellige former for privatleasing, og privatleasing kan være med til at få en bildrøm til at gå i opfyldelse for dig. Find ud af her, om privatleasing kan betale sig for dig.

Operationel leasing er all-inclusive hos Agilease

Hvis du overvejer privatleasing, så skal du også overveje, hvilken type privatleasing der er den bedste for dig. Der findes nemlig flere forskellige former for privatleasing, og det er ikke nødvendigvis alle, der passer til dit liv eller din økonomi.

Du kan for eksempel vælge operationel leasing, der er en form for all-inclusive løsning, når du laver en aftale om privatleasing. Hos Agilease, der udbyder privatleasing, får du med operationel leasing både service, reparationer, vejhjælp, vinter- og sommerdæk og meget mere mod at betale et månedligt beløb for din privatleasing. Med denne løsning kan du danne dig et fuldt overblik over, hvordan din økonomi ser ud hver måned, og du skal ikke bekymre dig om uforudsete udgifter. Til gengæld skal du på forhånd vide, hvor langt du skal køre om året, for ellers kan det blive dyrt, når du afleverer bilen igen. Når din aftale om privatleasing ophører, afleverer du bare bilen tilbage, og du kan hurtigt og nemt lave en aftale om privatleasing på en ny bil.

Finansiel leasing er til dig, der har brug for frihed

Der findes også finansiel leasing, og det svarer næsten til, at du køber din bil på afbetaling. Du betaler et månedligt beløb, der dækker, at du kører i bilen, og når din leasingaftale er færdig, skal du enten selv købe bilen, eller sørge for, at den bliver solgt til anden side. Du skal ikke på forhånd gætte på, hvor langt du kører om året, så du har selv frihed til at bestemme, hvor ofte og hvor langt du kører. Til gengæld skal du også selv betale for vedligeholdelse af bilen, med alt hvad det indebærer.

Derudover findes der også sæsonleasing og splitleasing. Sæsonleasing er til dig, der gerne vil køre i for eksempel en lækker sportsvogn om sommeren, men har brug for en mere praktisk firhjulstrækker om vinteren. Sæsonleasing gør, at du kun betaler for den bil, du har på vejen i den pågældende periode. Splitleasing er en aftale, hvor du selv betaler for bilen, når du kører i den privat, mens din arbejdsgiver betaler for den, når den bruges til arbejde.

Agilease tilbyder privatleasing til hele Danmark

Der er altså flere muligheder for privatleasing, og hos Agilease kan du få privatleasing af let brugte premiumbiler, uanset hvor i landet du bor. De har værkstedspartnere i hele Danmark, så du altid kan få bilen på værksted. På agilease.dk kan du også se forskellige biler, du kan lease, og vil du vide mere om privatleasing, kan du se mulighederne her.