Privatleasing er gennem de seneste år blevet mere og mere udbredt i Danmark, fordi det for mange er en rigtig nem og fornuftig måde at få bil på. Det kræver nemlig hverken en årelang opsparing eller et dyrt billån at lease en bil, og du får rigtig godt overblik over din økonomi. Men leasing kan ind imellem også være dyrt, og derfor har BMC Leasing sat sig for at lave billig privatleasing med meget lave priser og rigtig gode vilkår.

Fleksibel privatleasing hos BMC Leasing

Hos langt de fleste leasingselskaber løber leasingaftaler 24 eller 36 måneder, og du er bundet i 12 måneder, så du er faktisk fastlåst i et helt år. Det gør, at du ikke kan være så fleksibel i forhold til din økonomi, og sker der pludselig noget uforudsigeligt, kan du ikke lægge økonomien om med det samme. Men hos BMC Leasing er bindingsperioden kun 3 måneder, og du kan lave korttidsleasing helt ned til 6 måneder. Det giver dig masser af fleksibilitet, fordi du får muligheden for at udskifte din bil med privatleasing hurtigt, hvis du har brug for det. BMC Leasing tilbyder selvfølgelig også stadig privatleasing, der løber over 36 måneder, så du kan have bilen i længere tid.

Stort udvalg af biler fra 1.000 kr. om måneden og opefter

Vil du gerne have billig privatleasing, så er BMC Leasing stedet for dig. De har nemlig billig privatleasing fra 1.000 kr. om måneden og opefter, så der er priser til alle budgetter. BMC Leasing har mange forskellige biler i deres sortiment, så uanset om du leder efter en stationcar med plads til hele familien eller en fiks lille bil, der er god til kørsel i større byer, så finder du den hos BMC Leasing til en god pris. Har du bestemte krav til din nye bil, som for eksempel at den skal have automatgear, eller at du ikke kan leve uden anhængertræk, så kan BMC Leasing også hjælpe dig med en bil. Og de har sågar også rygerbiler, hvor det er tilladt at ryge, uden at du skal betale i dyre domme efter endt leasingaftale. Se alle bilerne her på bmcleasing.dk.

Hemmeligheden bag billig privatleasing er brugte biler

Nu tænker du måske, at de billige priser er lidt for godt til at være sandt, men der er faktisk en rigtig god grund til, at BMC Leasing kan tilbyde privatleasing til så gode priser. Det er nemlig, fordi de leaser brugte biler, hvilket de også kalder ReLeasing. Bilerne har været brugt til leasing før, men de er stadig i perfekt stand, så der er ingen problemer i at lease dem igen. Du får altså en bil, der kører som den skal, og du sparer en del penge, i forhold til hvis bilen havde været helt ny.

På bmcleasing.dk kan du læse mere om, hvad en leasingaftale hos BMC Leasing indebærer, og hvordan din økonomi vil se ud, hvis du vælger privatleasing hos dem.