Flere og flere danskere vælger i disse år at kvitte cigaretterne til fordel for de elektroniske cigaretter. Men at finde den rigtige nikotinstyrke i din nye e juice kan dog for mange mennesker opleves som lidt af en udfordring – og især i begyndelsen. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt hvilken e juice du vælger. For at gøre dit valg en smule nemmere, så får du her et par gode råd med på vejen der vil gøre dit valg betydeligt nemmere.

Vælg det korrekte nikotinindhold

Din e-juice kan faktisk gøre forskellen mellem at nyde at vape eller ej. Det er derfor rigtigt vigtigt, at du sørger for at du giver dit nikotinindhold den fornødne omtanke – og især hvis du ønsker at udskifte cigaretterne med deres elektroniske modstykker. Du vil typisk kunne vælge mellem de følgende tre styrker:

  • 0 mg: hvis du ikke ønsker at erstatte én afhængighed med en anden, så vil en e juice helt uden nikotin være en helt oplagt løsning.
  • 3 -6 mg: hvis du er på udkig efter et mindre nikotinindhold, der kan matche omtrent 5 – 10 cigaretter om dagen, så bør nikotinindholdet i din e væske derfor befinde sig indenfor dette interval.
  • 12 – 18 mg: hvis du er storryger, så bør du til gengæld nok stile efter en væske med et markant højere nikotinindhold. Lad dog være med at overdrive. Du kan nemlig ende med at indtage endnu mere nikotin end du gjorde med cigaretterne. Desuden føles et for højt nikotinindhold heller ikke synderligt behageligt. Det anbefales derfor at du først prøver en e juice med 12 mg, og hvis det bare ikke er tilstrækkeligt med nikotin, så kan du hernæst prøve 16 eller 18 mg.

Penne eller Mods?

Din enhed spiller desuden også en vigtig rolle, når det kommer til at vælge nikotinindholdet i din e juice. Hvis du f.eks. har en penne model, så skal du typisk gå efter et lidt højere nikotinniveau. Penne kræver nemlig en smule mere nikotin for at producere den ønskede mængde damp, og dermed tilfredsstille brugerens behov. Hvis du derimod ejer en af de såkaldte Mods med indbygget tank, så vil din enhed helt automatisk producere betydeligt mere damp – og du vil således typisk have brug for et lidt mindre nikotinindhold.

Hvor kan jeg så købe min e juice?

Sidst men ikke mindst, så skal du jo også have fundet dig én god forhandler af e juice. Hvis du bor i en af landets større byer, så vil du sandsynligvis have en forhandler i umiddelbar nærhed af din bopæl – hvilket selvfølgelig gør det hele meget nemmere. Når dette så er sagt, så er der dog penge at spare ved at vælge en god online forhandler. Du kan jo nemlig i ro og mag gennemgå det store udvalg derhjemme i sofaen, og så blot låne dig tilbage og vente på at din nye e juice lander ved hoveddøren. Køb e juice her, og opdag hvorfor flere og flere brugere i dag udelukkende køber deres e juice på nettet.