En elcykel er på mange måder en rigtig rar ting at have, fordi den giver dig mulighed for motion og frisk luft, samtidig med at det ikke er ligeså hårdt at træde i pedalerne, og du kan derfor typisk også cykle længere. Men der findes flere forskellige typer elcykler, for eksempel både almindelige elcykler og el foldecykler, og her kan du læse om forskellen på de to.

En el foldecykel er praktisk til pendleren eller på ferie

Med en el foldecykel kan du hurtigt folde din elcykel og tage den med dig under armen. Når en el foldecykel foldes, fylder den kun ca. en tredjedel af, hvad en almindelig cykel fylder, så den er langt lettere at have med sig. En el foldecykel er især smart, hvis du pendler, da du kan tage cyklen til toget, folde den sammen og have den med i toget, og når du når frem til den station, hvor du står ud, folder du bare din el foldecykel ud igen, og så kan du cykle det sidste stykke igen. Du slipper altså for at have en almindelig cykel stående på begge stationer.

En el foldecykel kan også være praktisk at have med på ferie, hvis du for eksempel tager på kør-selv-ferie eller campingferie. En foldbar elcykel kan du nemlig let have med i bilen eller campingvognen, og så kan du let tage cyklen rundt, når du når frem til din feriedestination.

Vælg almindelig elcykel, hvis du kun kører frem og tilbage på arbejde

En almindelig elcykel forklarer næsten sig selv, for det er faktisk bare en almindelig cykel, som du kender den, men som selvfølgelig kan assistere dig, når du træder i pedalerne. En almindelig elcykel er også meget praktisk og kan fungere som et godt transportmiddel til rigtig mange mennesker. Men den er bedst, hvis du bare skal cykle den almindelige strækning frem og tilbage fra arbejder eller lignende, da den jo ikke kan foldes sammen. Du kan selvfølgelig godt have en almindelig elcykel med i toget, men den kan ikke gøres mindre, som en el foldecykel kan. En almindelig elcykel er også mest praktisk til dig, der ikke pludselig skal noget andet midt på dagen, hvor det kan være at foretrække, at din elcykel er mere fleksibel.

Find el foldecykel og andre elcykler hos Boxbike.dk

Er du på udkig efter en el foldecykel, en almindelig elcykel eller noget helt andet, så kan du finde det hele på Boxbike.dk. Hos Boxbike.dk finder du for eksempel flere forskellige foldbare elcykler samt masser af forskelligt tilbehør til dem. Hos Boxbike.dk kan du også finde en almindelig elcykel, hvis du er mere til den klassiske model og ikke har behov for en elcykel, der kan foldes. Udover elcykler har Boxbike.dk også masser af reservedele til elcykler, så du har muligheden for at finde dele, hvis du gerne vil reparere din elcykel selv. Har du spørgsmål, er Boxbike.dk også altid klar til at hjælpe dig med at få svar og vejledning.