Mange danskere har i dag en varmepumpe i hjemmet, fordi den både er miljøvenlig og kan hjælpe mange husstande til at spare penge på deres varmebudget hvert år. Men alle varmepumper har behov for serviceeftersyn engang imellem, og er du nysgerrig på, hvad sådan et luft til luft varmepumpe service egentlig indebærer, så læs mere her.

Mange ting tjekkes igennem ved luft til luft varmepumpe service

Når du får lavet et luft til luft varmepumpe service, bliver der kigget mange ting igennem på din varmepumpe. Både varmepumpens indedel og udedel tjekkes igennem, så varmepumpen fungerer helt optimalt, indtil det igen er tid til et luft til luft varmepumpe service. Indvendigt bliver blandt andet kondensslangen renset, kondensator/lameller renses, filteret renses samt meget mere. Udedelen rengøres indvendigt, propellen efterses og aluminium ribber børstes. Din luft til luft varmepumpe bliver altså gået helt efter i sømmene, så den er i god stand igen. Udover at kølekredset tjekkes efter, behandles varmepumpen også mod Legionella og mikrober. Legionella kan forårsage den farlige sygdom legionærsyge, så det er endnu et incitament til at overholde luft til luft varmepumpe service.

Luft til luft varmepumpe service bevarer varmepumpens effektivitet

For langt de fleste varmepumper i Danmark er det faktisk lovpligtigt med et varmepumpe service én gang om året, da det gælder for alle varmepumper med mere end 1 kg kølevæske. Der er altså stor sandsynlighed for, at det også gælder for din varmepumpe. Men det kan sagtens svare sig at overholde det lovpligtige luft til luft varmepumpe service, da et grundigt service er med til at holde din varmepumpe effektiv. En mere effektiv varmepumpe giver billigere varme, da den skal bruge mindre strøm på at lave varme, og det betyder altså en fortsat lav varmeregning til dig. Selvom det selvfølgelig koster lidt at få lavet luft til luft varmepumpe service, så kan en varmepumpe, der ikke får jævnligt eftersyn, faktisk miste helt op til 60% af sin effektivitet med årene, hvilket altså i længden vil koste dig langt mere.

Få billig luft til luft varmepumpe service uden binding hos NovaSolar Service

Vil du gerne have billig varmepumpe service, så kan du få det hos NovaSolar Service. De tilbyder nemlig Danmarks billigste luft til luft varmepumpe service, og de har endda prisgaranti, så du er sikker på, at du får den bedste pris. NovaSolar Service har serviceret over 10.000 varmepumper, så de har altså masser erfaring med sig, og kan derfor også give din varmepumpe en god behandling. NovaSolar Service har ingen binding på deres serviceaftaler, så hvis du har brug for at opsige den, kan du komme ud af den med det samme. Mens serviceaftalen står på, gemmer de altid en kopi af serviceblanketten, så du er sikker på, at den altid er der, hvis du får brug for den. Derudover minder de dig også om, når det er tid til luft til luft varmepumpe service igen. Læs mere om varmepumpe eftersyn på novasolar-service.dk, hvor du også kan skrive dig op, så NovaSolar Service kan ringe dig op.