Det er jo svært at måle, hvilke webbureauer der er de største – hvilket parameter skal man måle ud fra? Omsætning, antal ansatte, størrelsen på deres kunder? Derfor er det heller ikke til at sige, hvilke webbureauer der er de største. Men der er nok ikke tvivl om, at de største webbureauer ligger i eller omkring de store byer i Danmark, og de fleste af dem har nok hovedsæde i København, eller som minimum en afdeling i eller omkring hovedstaden.

 

Dog kan du også sagtens finde store webbureauer i andre dele af landet. Der er nok også et par store webbureauer i eller omkring Odense, Aarhus og Aalborg. Flere af de helt store webbureauer har uden tvivl også flere afdelinger og kontorer rundt omkring i landet, så hvis du falder over et stort webbureau, og du gerne vil have et fysisk møde med dem, er det ikke sikkert, at du behøver at køre til den anden ende af landet for at tage det møde med dem. Det kan du sikkert klare i nærheden af den storby, du nu er tættest på.

En lang række store webbureauer i Danmark

I Danmark er vi blevet utroligt gode til online marketing, og vi har efterhånden uddannet rigtig mange dygtige mennesker, der er med til at løfte de helt store brands og virksomheder op på et endnu højere niveau. Og mange af disse dygtige mennesker er oftest ansat i en af de mange store webbureauer, vi har i Danmark.

 

En af grundene til, at mange af dem nok er beliggende i fx København er jo, at mange gerne vil være der, hvor deres potentielle kunder også er. For ikke at snakke om tæt på vigtig infrastruktur som fx lufthavnen, hvis bureauet arbejder sammen med internationale brands og virksomheder. Så er det jo nærliggende at have et kontor i København.

 

Så hvis du har brug for et godt webbureau, kan du med fordel lede efter det i eller omkring København. Eller hvis du selv drømmer om at starte et godt webbureau, er der måske en idé i at lægge det i nærheden af hovedstaden.