Hvis du er nybegynder inden for, kunsten at gro cannabis, kan det synes som en overkommelig opgave at komme ordentlig i gang. Hvor skal man begynde? Hvilke frø skal man vælge? Hvordan dyrker man egentlig planten? Og hvad er den nemmeste slags at dyrke derhjemme?

Med autoflower frø får du ikke kun den nemmeste begynderplante at dyrke, men også en af de hurtigst voksende, så du på rekordtid ser resultater med din høst.

Hvad er autoflower frø?

Der findes mange sorter af cannabisfrø. Bl.a. feminiserede, fotosensitive, hybrider og mange andre. Alle salgs frø har forskellige funktioner, derfor er det en god ide, at stifte bekendtskab med fordelene ved de forskellige typer af frø, før du køber.

Autoflower frø er en cannabissort, som besidder en robust genetik, hvilket gør den nem at dyrke hvor som helst. Udover dens hårdføre størrelse, så er de enormt hurtige til at gro. Derfor vil der med autoflower frø ikke gå mere end en lille måned fra plantning til høst.

Autoflowerfrø kan derfor være det perfekte valg til dig, som ønsker de nemmeste resultater hurtigst muligt.

Hvad er fordelen ved autoflower frø?

Der er rigtig mange fordele ved at investere i autoflower frø frem for andre cannabisfrø. Foruden deres hårdføre natur, og hurtige blomstringstid, er disse planter utrolig nemme, at have med at gøre.

Deres lille og kompakte udseende gør dem til den perfekte indendørsplante, til dig som ikke har meget plads at gøre med. Den diskrete størrelse gør det nemt for dig, at gro dine planter i vindueskarme, på hylder eller endda i en potte på gulvet. Samtidig fungerer autoflower frø perfekt ude i haven mellem andre ledsagerplanter.

Dens stærke genetik gør, at den kan vokse i mange forskellige miljø, og kan modstå vekslende klimaer. Derfor kan du med god samvittighed plante dine frø i haven, trods kulde og blæst.

Derudover kræver planten mindre lys end mange andre cannabisfrø, og har tilmed et højere CBD indhold. Det er derfor den perfekte begynderplante, som du med garanti kan få gode resultater med allerede i første forsøg.

På sensimilla finder du alt i autoflower frø. Med et bredt udvalg af frø, finder du med sikkerhed det hel rigtige til netop dig. På siden finder du også alt salgs tilbehør til din hjemmedyrknink, samt vejledning i, hvordan du kommer bedst fra start.
Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at hjælpe dig godt på vej!