Vores fritid er en tid, hvor vi kan gøre det, som vi sætter pris på. På en måde er der enormt meget personlighed at finde i menneskers brug af deres fritid. For det er de færreste, der vil bruge deres fritid på noget, de ikke synes er sjovt, afslappende eller på anden vis givende. Deres personlighed viser sig altså, når de vælger at løbe en tur, eller være kreativ, eller noget helt tredje. Det er kun naturligt, at vi bruger vores fritid til at udtrykke vores personlighed. På en eller anden måde er det befriende at have en tid, hvor man kan gøre lige præcis, hvad man har lyst til. Det virker fjollet, at nogle andre skulle få en til at gøre noget med din fritid, som du ikke har lyst til. For hvorfor i alverden skulle man det. Det er jo netop spild af tid. Denne utilslørede tilgang til en fritid og ens personlige til- og fravalg burde være en mere naturlig tilgang i andre aspekter af ens liv. Hvis vi var lige så gode til at træffe valg, ud fra vores helt egen selektive, individuelle holdning, som vi er med vores fritid, vil vi formentlig se vores personlighed komme meget mere til udtryk.

Personligt stilvalg

Når der er tale om vores fritid, er vi enormt selektive med, hvad vi vil og ikke vil bruge vores tid på. Hvis vi var lige så selektive og personlige omkring vores stilvalg, ville vi formentlig se en meget mere alsidig stil i verden, og formentlig også en større individuel tilfredshed. Hvis man eksempelvis ser på halskæder til mænd. Så er der en klar mode indenfor halskæder til mænd. Denne mode dikterer altså, hvad der er in, og hvad der ikke er in. De halskæder til mænd, som man vælger at købe, er altså i høj grad præget af, hvad andre mener, man bør gå med. Halskæder til mænd burde være en lige så personlig og individuel beslutning, som hvad vi vælger at gøre med vores fritid. Mode og stil inden for halskæder til mænd bør netop ikke dikteres af andre end en selv. Desværre er mode en ting, der altid har været og formentlig altid vil være. Derfor er det også svært at shoppe halskæder til mænd uden at blive påvirket af, hvad andre mener, at man bør købe.

Selvom tendensen er, at modebranchen har en del at sige i indkøbet af halskæder til mænd, er der heldigvis en modkultur til dette. Halskæder til mænd er som meget andet blevet frisat mere, ved at sociale medier fremstiller personlige udtryk og stil. Alternative udtryk fremvises her, og giver den almene borger inspiration til, hvordan man kan style blandt andet halskæder til mænd, så det er et personligt udtryk.