Jane Aamund er en dansk forfatter, som har skrevet en række fremragende romaner. Hun er mest kendt for sin bog “Forføreren”, som blev filmatiseret til en succesfuld film i Danmark. Hvis du er på udkig efter en god forfatter at læse, er Jane Aamund bestemt værd at tjekke ud.

 

Hvem er Jane Aamund?

Jane Aamund blev født i København i 1936. Hun er en populær forfatter, som har udgivet en række succesfulde romaner. Ud over “Forføreren” er nogle af hendes andre kendte bøger “Kvinden der dræbte”, “Dage i mørket” og “En kvindes bekendelser”

 

Hvilken slags forfatter er Jane Aamund?

Jane Aamund er primært romanforfatter, men hun har også forsøgt sig med skuespil og manuskript. Hendes værker omhandler ofte mørke temaer som død, forræderi og besættelse. Hun har dog også en skarp humoristisk sans, hvilket kommer til udtryk i hendes forfatterskab

 

Hvilke bøger har hun skrevet?

Ud over de førnævnte romaner har Jane Aamund også skrevet flere skuespil og drejebøger. Nogle af hendes mest kendte værker er “Kvinden der dræbte”, “Dage i mørket” og “En kvindes bekendelser”

 

Hvad er hendes bedst sælgende bog?

Jane Aamunds mest solgte bog er “Forføreren”, som er blevet filmatiseret i Danmark. Bogen fortæller historien om Emilie Hoegh, en ung kvinde, der forelsker sig i den meget ældre Johannes Fasbender. Johannes er en succesfuld forretningsmand, der synes at have alting … men Emilie indser snart, at han ikke er den mand, hun troede, han var.

 

Hvis du er interesseret i at læse mere om Jane Aamund, skal du huske at tjekke hendes hjemmeside https://janeaamund.dk. Her kan du finde oplysninger om hendes bøger, hendes kommende projekter og meget mere.