Har du en luft til luft varmepumpe, har du sikkert også hørt om luft til luft varmepumpe service. Det er nemlig vigtigt at vedligeholde sin luft til luft varmepumpe, for den fungerer meget bedre, og den holder i flere år, hvis du giver den luft til luft varmepumpe service regelmæssigt. Læs her om 4 ting, du skal huske, når det kommer til luft til luft varmepumpe service.

1. Det er ofte lovpligtigt med luft til luft varmepumpe service

En af de vigtigste ting at huske, hvad angår luft til luft varmepumpe service, er, at det i langt de fleste tilfælde faktisk er lovpligtigt med et årligt luft til luft varmepumpe service. Det gælder for alle varmepumper med mere end 1 kg kølevæske, hvilket er omtrent 90% af de varmepumper, der sælges i Danmark. Der er altså stor sandsynlighed for, at det også gælder din luft til luft varmepumpe. Sørg derfor for at tjekke op på, om din varmepumpe er omfattet af reglen, og om det er nødvendigt for dig med luft til luft varmepumpe service inden længe. Har du en varmepumpe med mindre end 1 kg kølevæske, kan det dog være en god idé at få luft til luft varmepumpe service alligevel omtrent hvert andet år.

2. Du sparer flere penge med regelmæssigt luft til luft varmepumpe service

Hvis du har en luft til luft varmepumpe, ved du også, at den er yderst effektiv og sparer mange penge i forhold til for eksempel traditionel elvarme. Men får den ikke luft til luft varmepumpe service regelmæssigt, mister den effektivitet, og så kommer din varme også til at koste dig flere penge. Med luft til luft varmepumpe service sikrer du dig, at varmepumpen fungerer optimalt, og at den bliver ved med at bruge så få af dine penge på varme som muligt.

3. Forlæng levetiden på din luft til luft varmepumpe med serviceeftersyn

I tråd med at luft til luft varmepumpe service sørger for, at din varmepumpe ikke mister effektivitet, sørger det også for, at du forlænger levetiden på din varmepumpe. Det vil altså også spare dig for penge på længere sigt, fordi du ikke skal udskifte din varmepumpe ligeså hurtigt igen.

4. Find en serviceaftale, der minder dig om luft til luft varmepumpe service

Vil du være sikker på at overholde luft til luft varmepumpe service, kan du vælge en serviceaftale hos NovaSolar Service, hvor du får en påmindelse, når det er tid til et serviceeftersyn igen. Der er ingen binding hos NovaSolar Service, og de har Danmarks billigste priser på varmepumpe service, så du ikke behøver at betale overpris. Bestil dit eftersyn her, og så bliver du ringet op af NovaSolar Service på et tidspunkt, der passer dig. Du kan også læse mere om deres luft til luft varmepumpe service på hjemmesiden novasolar-service.dk, så du kan blive klogere på, hvad NovaSolar Service kan tilbyde dig, når de kommer ud og servicerer din luft til luft varmepumpe.