Mogens Frank Mikkelsen, med sin imponerende baggrund, der inkluderer en civilingeniørgrad, certificeringer i PMI, IPMA og PRINCE2, samt mange års undervisning i projektledelse, har skabt en uundværlig ressource for alle, der ønsker at dykke dybere ned i projektledelsens verden med sin bog “7 tips til en flyvende start med projektledelse”. Mikkelsen, som også har leveret en PhD-afhandling om ledelse af komplekse projekter og bidraget til feltet med diverse artikler og foredrag om en bred vifte af emner inden for projektledelse, præsenterer komplekse koncepter på en tilgængelig måde, hvilket gør bogen til en værdifuld læsning for alle, der ønsker at forbedre deres færdigheder som projektleder. Besøg hjemmesiden

Bogen er ikke blot en guide; den er en kombination af teoretisk viden og praktisk erfaring og indsigt, der formår at præsentere komplekse koncepter på en letforståelig måde. Den er ikke kun en ressource for nuværende og aspirerende projektledere, men også for projektdeltagere, der ønsker indsigt i projektledelsens verden. Den tilbyder værdifuld læsning før, under og efter gennemførelsen af projekter og tjener som en refleksiv ressource, der kan anvendes løbende gennem en projektleders karriere.

Mikkelsen begynder med en simpel præmis: “Et projekt er en investering af tid og penge i en bedre fremtid.” Han understreger, at projektledelse er ansvarlig for at sikre, at denne investering anvendes optimalt. Dette indebærer en dyb forståelse og håndtering af forventningsafstemning, interessenthåndtering, organisering, planlægning, fremdrift, fællesskab og kommunikation.

Projektledelse er mere end blot en disciplin; det er en kunst, der kræver dygtighed, forståelse og en dybdegående viden om mange forskellige aspekter. Med en investering i fremtiden og en dybdegående forståelse af projektledelse, har Mikkelsen skabt en bog, der ikke blot informerer, men også inspirerer og guider læseren gennem de komplekse aspekter af projektledelse. For yderligere læsning og ressourcer, er det anbefalet at udforske Novateam’s artikel om bogen samt deres samling af bøger om projektledelse.