Hvis du tager et smut hen i det lokale byggecenter efter maling, så vil du i løbet af ganske få minutter opdage at der findes utroligt mange typer og mærker at vælge imellem. Det er derfor ikke underligt, at man hurtigt kan blive forvirret af det store produktudvalg. For hvad for en maling, og hvilket mærke skal man egentlig vælge? Svaret på dette spørgsmål er simpelt. Du bør vælge Nordsjø maling. Du kan nemlig få en god Nordsjø maling til ethvert behov.

Nordsjø maling – topkvalitet for alle pengene

Nordsjø maling er et norsk mærke med stor erfaring indenfor både indendørs og udendørs maling, og kan bestemt anbefales til alle der er på udkig efter kvalitet for pengene. Nordsjø har nemlig alt hvad du behøver indenfor maling, og kan nemlig prale af et stort sortiment  til ethvert malerbehov. Og for at kunne vælge den korrekte Nordsjø maling til netop din opgave, så  får du her  et par enkle tips til at vælge det rette produkt.

Fokuser på malingens pigmenter

Om en maling tager sig godt ud på dine vægge afhænger i høj grad af malingens pigment. Her skal du være opmærksom på pigmenternes kvalitet, og ikke mindst hvor meget pigment din Nordsjø maling indeholder. For jo højere pigmenternes kvalitet og indhold er, jo større en farvedybde og intensitet vil du nemlig opnå. Hvis du f.eks. er på udkig efter en vægmaling med en usædvanligt smuk farvedybde og stor holdbarhed, så vil North Sea Ambiance Xtramatt fra Nordsjø være et oplagt valg

Vælg en holdbar maling til dit køkken

Nordsjø maling har også et godt udvalg af produkter, der vil passe perfekt til de rum i din bolig, der udsættes for megen slid og spild. Nordsjø Perform Easy2Clean er særdeles velegnet til f.eks. dit køkken, fordi du i årevis vil kunne tørre og aftørre dine vægge uden at overfladen tager skade af det. Og dette er jo uden tvivl rigtigt praktisk i køkkenet, hvor der ofte bliver spildt eller opstår fedtpletter som følge af madlavning.

Hold øje med malingens konsistens

Hvis du åbner en hvilken som helst bøtte Nordsjø maling, så vil du opdage at der er tale om en maling med en utroligt tyk konsistens; og dette er faktisk et af pejlemærkerne for en maling i god kvalitet. Billig maling har derimod typisk en langt mere tynd og vandig konsistens, og er noget du bestemt bør holde dig fra. Det siger jo næsten sig selv at jo tyndere en maling er, jo dårligere dækningsevne vil den naturligvis have.

Vælg miljøvenlighed

Det er ikke kun for din egen sundheds skyld, at du som udgangspunkt altid bør vælge en maling med så få opløsningsmidler som muligt. Miljøet vil nemlig også have rigtigt godt af de færre opløsningsmidler. Heldigvis har Nordsjø maling et fremragende udvalg af miljøvenlige produkter, så du slipper for at skade både dig selv og planeten. Du vinder altså både i det store og lille perspektiv ved at vælge Nordsjø maling.