Vi danskere elsker som bekendt alt der har med boligindretning at gøre, hvilket b.la. skyldes at vi grundet vores kolde og våde klima tilbringer langt mere tid indendørs end vores sydeuropæiske naboer. Og dette har med tiden resulteret i en stolt dansk designtradition, der netop har til formål at gøre smukt design til boligen tilgængeligt for alle og enhver. Hvis du allerede har Arne Jacobsen stolen i stuen eller PH-lampen over spisebordet, så burde du faktisk overveje at anskaffe dig en læder puf i god kvalitet. En læder puf kan nemlig give din boligindretning det sidste nøk i retning af det perfekte designer hjem.

Hvad er en puf?

En puf er et lille og lavt møbel, og minder i det store hele minder om den klassiske Ottoman fodskammel. Dog er der et par afgørende forskelle mellem de to møbler. En Ottoman fodskammel vil f.eks. typisk have ben og ofte med en indbygget kasse under dens øverste del. En puf er til gengæld langt blødere og mere ”pudeagtig”, og er typisk placeret direkte på gulvet. En puf er dermed perfekt som sidebord til sofaen eller som en blød ekstra sideplads til dine gæster. Med andre ord er der med en puf tale om en slags pude, hvorimod en Ottoman nærmere minder om et lille bord.

Hvorfor vælge en læder puf?

En læder puf i god kvalitet tilfører en bohomeagtig stil til hjemmet, og kan være en behagelig og smuk tilføjelse til din eksisterende boligindretning. Ved f.eks. at købe en læder puf hos danske Designhome.dk, så vil du nu have mange smukke valgmuligheder at vælge imellem – der bestemt er pengene værd. Se udvalget her, hvis du endnu ikke føler dig helt overbevist.

En læder puf har mange formål

En læder puf er trods dens beskedne størrelse et rigtigt alsidigt møbel. Som nævnt kan du f.eks. placere den i stuen som fodskammel, sidebord eller ekstra sideplads. Men en puf passer bestemt også ind i et af din boligs andre rum. F.eks. vil en unik læder puf fra Designhome.dk være det perfekte supplement til soveværelset, der vil give et strejf af dristig elegance til soveværelset. brug f.eks. din læder puf som skiftestol i soveværelset eller måske som natbord med plads til både bøger, briller og mobiltelefon. Mulighederne er mange med en læder puf, og kun fantasien sætter grænserne.

Er en læder puf behagelig at sidde på

Ja, en læder puf er bestemt et behageligt møbel at sidde på. Du skal huske, at de original puf møbler blev anvendt af de kongelige i det Ottomanske kongerige – og det er bestemt ikke uden grund. En puf er nemlig mindst lige så blød at sidde på som din lænestol. Så hvis du er ude efter komfort kombineret med designmæssig skønhed, så går du bestemt ikke galt i byen ved at vælge en læder puf i god kvalitet. Og det kræver faktisk blot få minutter på Designhomes hjemmeside for at se, hvor mange forskellige muligheder der rent faktisk er tale om.