Hvis du har en bil med en elektrisk antenne, har du måske oplevet den frustration, det er, når den sidder fast. I dette indlæg viser vi dig, hvordan du kan reparere en fastsiddende strømantenne. Med lidt tålmodighed får du din antenne til at fungere som ny på ingen tid. Først skal du samle et par stykker værktøj. Du skal bruge en Phillips skruetrækker, en flad skruetrækker og en stiknøgle. Du skal også bruge en erstatningsantennemast. Hvis du ikke har en erstatningsantennemast, kan du købe en i din lokale bilforretning.Find-autovaerksted.dk giver dig mulighed for at bestille et syn eller eftersyn online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti.

 

Afbrydelse af det negative batterikabel.

 

Dette vil forhindre elektrisk stød, mens du arbejder på antennen. Brug dernæst en Phillips-skruetrækker til at fjerne de to skruer, der holder antennefodstykket på plads. Når skruerne er fjernet, bør du kunne trække antennefodstykket væk fra bilen.

 

Brug unbrakonøglen til at fjerne den møtrik, der holder Antennemast på plads. Når møtrikken er fjernet, kan du trække den gamle antennemast ud. Det kan være nødvendigt at bruge skruetrækkeren med det flade hoved til at hjælpe med at få den gamle mast ud. Nu er det tid til at montere den nye antennemast. Du skal blot sætte den nye mast ind i antennefoden, og brug stiknøglen til at stramme møtrikken. Sørg for, at møtrikken er stram, men stram den ikke for meget.

 

Tilslut det negative batterikabel igen

 

Hvis den stadig ikke virker, skal du muligvis justere antennemasten Der er et par andre ting, der kan være årsag til, at din antenne ikke virker. Hvis din antenne stadig ikke virker, efter at du har fulgt ovenstående trin, er det muligt, at antennefodstykket er beskadiget. Hvis det er tilfældet, skal du udskifte antennefoden. En anden mulighed er, at antennekablet er beskadiget. Hvis kablet er beskadiget, skal du udskifte det. Processen for udskiftning af en beskadiget antennefod eller et beskadiget antennekabel svarer til processen for installation af en ny antennemast. Du skal dog være forsigtig med ikke at beskadige lakken på din bil, når du fjerner den gamle antennefod eller det gamle kabel.

 

Selv om en strømantenne kan være en god tilføjelse til din bil, kan de være lidt af en plage at håndtere, når de holder op med at virke. Vi håber, at dette indlæg har hjulpet dig med at løse problemet med din strømantenne.