Drømmer du også om højt til himlen, bølgesprøjt og brede sandstrande? Så er en byggegrund i Thy ved Vesterhavet lige noget for dig! Her finder du nemlig Vesterhavspark: 61 byggegrunde med Vesterhavet i baghaven. Og du bestemmer helt selv, om du vil bygge hus eller sommerhus på din byggegrund.

Ja, der er mange gode grunde til at vælge en byggegrund i Vesterhavspark. Læs med her, og bliv klogere på 3 af dem.

Tæt på naturen med en byggegrund i Thy

Hvad tænker du, når du hører Thy? Måske former der sig et billede i dit hoved af den jyske hede, de store skovplantager eller det brusende Vesterhav. Ja, der er bestemt mange naturskønne områder nær Thy! Og med et sommerhus i lokalområdet, har du den vestjyske natur i baghaven.

Vælger du en byggegrund i Vesterhavspark ved Thy, kommer du på første parket til den vilde vestjyske natur. Her bliver du en del af lokalområdet, hvor du på egen hånd kan opleve den vilde natur, årstidernes skiften og de mange muligheder naturen i Thy byder på.

Tæt på lokalsamfundet og kulturlivet

Med en byggegrund i Vesterhavspark i Thy, får du sat tjek ved et sommerhus midt i naturen. En byggegrund i Vesterhavspark byder dog på mange andre oplevelser. Du kommer for eksempel helt tæt på det unikke lokalsamfund i Thy. Her kan du se kulturlivet udfolde sig – og du kan også selv være med!

I Thy og omegn finder du både sociale aktiviteter og fællesskaber, spændende foreninger, klubber og tiltag. Tag for eksempel et smut forbi Klitmøller, og oplev Cold Hawaii – Nordeuropas surfer samfund. Her kan du sammen med hele familien prøve kræfter med Vesterhavets bølger ved forskellige vandsportsaktiviteter.

Du kan også tage et smut forbi mange af de spændende værksteder i området, og opleve unik og lokal kunsthåndværk. Her finder du både pottemagere, glaspustere og malere. Har du mod på det, har du mange steder også mulighed for selv at deltage i de kreative aktiviteter ved at tilmelde dig et kursus.

Helårsbolig eller sommerhus? Du bestemmer!

Thy er bestemt værd at undersøge nærmere, når du overvejer at bygge hus – hvad enten der er tale om en helårs- eller fritidsbolig. I Vesterhavspark har du nemlig mulighed for selv at bestemme hvornår og hvordan du vil anvende din bolig. Det gør byggegrund Thy til et populært valg. Læs selv mere på vesterhavspark.dk, og se dine muligheder med en byggegrund Thy i Vesterhavspark.

Ja, der er bestemt mange gode grunde til at bygge bolig i Thy – uanset om du vil anvende den som sommerhus eller din helårsbolig. Bygger du i Vesterhavspark på en af de attraktive grunde tæt på naturen, bliver du en del af et sprudlende lokalsamfund, hvor du finder aktiviteter og udflugtsmål for hele familien. Med et sommerhus på en byggegrund Thy får du let adgang til hele den jyske vestkyst. Her kan du besøge de mange spændende byer og områder langs kysten, og sammen med familien skabe minder for livet.