Når det kommer til skønhedsprodukter, så er der som bekendt altid noget nyt at lære. Der kommer nemlig hele tiden en lind strøm af nye og ikke mindst eksotiske produkter på hylderne. Det kan derfor være forholdsvist vanskeligt at vide, hvad man egentlig skal tilføje til ens daglige styling rutine og hvad der måske godt kan springes over. For at gøre forvirringen en smule mindre, så får du her 4 beauty-produkter, der helt sikkert bør få en hædersplads i dit arsenal derhjemme.

Hårspray

Lad os begynde med dit hår, der for rigtigt mange danskere fortsat er en daglig kamp om at holde styr på ens flyvske lokker. Selvom der findes et utal af forskellige produkter til at holde styr på vores fine skandinaviske hår, så behøver du faktisk ikke kigge længere end den gode gamle hårspray. Hårspray er nemlig en af de mest effektive måder at få et godt hold i din frisure der varer hele dagen. Prøv bare at se hvad en hårspray i god kvalitet kan gøre for din hårstyling:

 • Styling på et øjeblik.
 • Hold frisuren hele dagen.
 • Tæm uregerligt og kruset hår.
 • Giver fyldigere hår.
 • Få sundere hår (de bedste hårsprays tilfører faktisk også vitaminer til dit hår).

Du kan finde et stort udvalg af hårspray her. Det er jo nemlig rigtigt vigtigt at du vælger den rette hårspray til netop din hårtype – og samtidigt ikke gå på kompromis med kvaliteten.

Vippeserum

Lige under håret finder vi de altid vigtige øjenvipper, der på samme måde som dit hår selvfølgelig også fortjener lidt ekstra kærlig pleje. Og når det kommer til at pleje dine disse, så findes der ikke noget bedre end vippeserum til både at fremhæve og give næring til øjenvipperne. Hos Brandshop.dk kan du f.eks. finde kvalitetsbrandet RevitaLash til en rigtig god pris, og samtidigt høste alle disse fordele ved at benytte deres vippeserum:

 • Dokumenteret virkning.
 • Få længere og mere fyldige øjenvipper
 • Mange forskellige størrelser

RevitaLash producerer desuden også en lang række andre produkter til både øjenvipper og øjenbryn, der netop vil fungere perfekt i kombination med deres vippeserum.

Moroccanoil

Maroccanoil er i dag på alles læber, og dette er bestemt ikke uden grund. Denne serie af beauty-produkter indeholder alle sammen ekstrakter fra de olieholdige nødder fra de marokkanske argantræer, og er intet mindre en den nye mirakelkur til at give hud og hår langt mere fugt og glans. Desuden peger nye undersøgelser også på, at Moroccanoil har særdeles effektive anti-age egenskaber. Køb det her, og oplev på din egen krop hvorfor så mange mennesker sværger til denne mirakuløse lille nød fra Nordafrika.

Anti-age serum

Sidst men ikke mindst, så bør du absolut også tilføje et anti-age serum til din daglige skønhedsrutine. De lidt ekstra penge er nemlig givet rigtigt godt ud. Med anti-age serum får du nemlig:

 • Færre rynker
 • En smukkere og fastere hud
 • Forebyggelse og behandling af mørke pletter

Anti-age serum tilfører nemlig spandevis af næring til huden, hvilket giver din hud de absolut bedste forudsætninger til at bekæmpe de værste symptomer på en for tidlig aldringsproces.