Varmepumper er i løbet af de sidste 10 år gået hen og blevet utroligt populære herhjemme, såvel som i resten af norden. Og grundene til varmepumpernes store succes er såmænd også til at forstå. Varmepumper kan nemlig spare dig mange penge på årsbasis, samtidigt med at du gør noget godt for miljøet. Når dette så er sagt, så kræver enhver varmepumpe selvfølgelig også regelmæssig varmepumpe service. Faktisk kræver loven at alle varmepumper med over 1 kilo kølevæske gennemgår et serviceeftersyn mindst 1 gang om året. Heldigvis behøver du ikke lede længe efter en kvalitetsservice til nettopriser uanset hvor du befinder dig i landet. Familieejede Novasolar er nemlig din nye varmepumpe service.

1. Luft til luft serviceeftersyn

Luft til luft varmepumper er en rigtig populær løsning til at opvarme især ferieboliger herhjemme, og Novasolar er selvfølgelig også eksperter i denne type varmepumpe, og kan faktisk tilbyde deres kunder landets billigste varmepumpe service fra blot 995 kroner. Det eneste du skal gøre, er at besøge NovaSolar Service for at bestille et uforpligtende tilbud. Det kræver nemlig blot nogle få klik at din luft til luft varmepumpe tjekket hos Novasolar.

2. Luft til vand serviceeftersyn

Hvis du har en luft til vand varmepumpe i enten din helårsbolig eller feriebolig, så banker Novasolar bestemt også konkurrencen af banen rent prismæssigt. Det koster nemlig kun fra 1449 kroner at få varmepumpe service på din varmepumpe.

3. Novasolar er langt mere end blot billige priser

Selvom det naturligvis er vigtigt at spare lidt penge på dit varmepumpe service, så bør du dog aldrig gå på kompromis med kvaliteten bare for at spare nogle kroner og ører. Heldigvis går lav pris og fremragende service hånd i hånd hos Novasolar. Prøv bare at læse videre her for at se hvad du ellers får med i pakken, når du vælger Novasolar til din varmepumpe service.

4. Kæmpe erfaring

Når du vælger Novasolar, så er du 100% garanteret at den billige pris matches med en enorm erfaring indenfor varmepumpe service. Faktisk har firmaet i skrivende stund betjent mere end 10,000 kunder, og der kommer flere til hver eneste dag. Blot endnu en grund til at vælge Novasolar til dit lovpligtige varmepumpe serviceeftersyn, og så er Novasolar selvfølgelig Panasonic certificeret, KMO godkendt fra Kølebranchens miljøordning såvel som VE certificeret af Energistyrelsen. Du er med andre ord i gode hænder hos Novasolar.

5. Ingen binding

En anden kæmpe fordel ved at vælge firmaet er, at du her fuldstændigt slipper for at skulle binde dig til deres serviceaftale længere end du ønsker. Så hvis du af den ene eller anden grund ikke mener at servicen lever op til forventningerne, så kan du løbende framelde dig serviceaftalen den næste gang du kontaktes af firmaet.

6. Prismatch

Sidst men ikke mindst, så er Novasolar så sikre på deres priser som værende de billigste i landet, at de uden at blinke tilbyder at matche enhver pris fra en af deres konkurrenter. Og hvis du lægger de op til 5 års garanti på deres varmepumpe service, så er det på mange måder lidt af en ”No Brainer” at vælge dem til din varmepumpe service.