Der er stor forskel på prisen af leasing på forskellige bilmodeller, og vil du gerne have billig privatleasing, så er der flere bilmodeller du kan vælge imellem. Herunder kan du læse om de tre billigste leasing bilmodeller, så du kan finde den, der passer bedst til dig.

Skoda Citigo er en fin mikrobil, der kan leases billigt

De små biler er typisk også dem, der er billigst at lease, og en Skoda Citigo kan leases meget billigt. Hos BMC Leasing kan du lige her faktisk lease en Skoda Citigo for bare 1.299 kr. om måneden, og så skal du udelukkende betale forsikring, grøn ejerafgift og brændstof derudover. En Skoda Citigo er en god lille bil, der let kan parkeres på trange parkeringspladser i storbyen, og den kan faktisk køre helt op til 24,4 km/l, hvilket også gør, at den har en energimærkning, der hedder A++. Hos BMC Leasing kan du finde Skoda Citigo, der kører på benzin, og leasingaftalen starter på 15.000 km pr. år, så der er masser af mulighed for at komme ud og trille. Men du kan selvfølgelig også tilkøbe ekstra kilometer pr. år, hvis det er nødvendigt.

VW up! er høj kvalitet i en lille bil

En anden lille bil, der er billig at lease, er VW up!, der er god tysk kvalitet pakket ind i en lille bil. VW up! ses mange steder i de danske gader, og den har været en favorit i mange år. Hos BMC Leasing kan VW up! også fås helt ned til 1.299 kr. om måneden med benzinmotor og 15.000 km pr. år. Med VW up leasing får du en bil, der falder i A++ klassen, når det kommer til energimærkning, og den kan køre hele 21,3 km/l. Dertil er den billig i grøn ejerafgift, da det er en lille bil. Den koster kun 330 kr. pr. halvår, så det er kun 55 kr. ekstra om måneden, du skal sætte af til det.

Få privatleasing af klassikeren VW Polo

Den sidste mindre bil, der kommer på denne liste, er klassikeren VW Polo, der har kørt på vejene siden 1975, men som da også har fået mange opdateringer siden da. Det er en pålidelig bil, der ligesom en VW up! er proppet med tysk kvalitet. Hos BMC Leasing kan du få en VW Polo til kun 1.999 kr. om måneden, og det er inklusiv 15.000 km om året. Den har selvfølgelig også mulighed for at kunne køre længere pr. år, ligesom de andre modeller nævnt ovenfor.

På bmcleasing.dk kan du se det store udvalg af forskellige bilmodeller med billig leasing, som for eksempel Skoda Citigo, VW up! og VW Polo, men der er også meget mere at vælge imellem på deres side. BMC Leasing tilbyder billig leasing med værkstedssamarbejder over hele landet, så du kan få billig leasing uanset hvor du bor. BMC Leasing giver dig også en gratis afleveringsforsikring, gratis reparation af stenslag og gratis førerulykkesforsikring med, når du leaser din bil fra dem.